FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Det kommer an på hvor på bordet du sitter. Vi anbefaler derfor at du tar med minimum 5m.

Vi beregner 3 strømuttak per person. Hvis du sitter ved siden av noen du kjenner kan dere avtale dere imellom hvor mange dere bruker hver.

Ja, men ta hensyn til andre, og skru av musikk etter kl. 23. Når CS:GO og League vises på storskjerm vil vi også be om at annen musikk senkes. 

Det er opptil 20 deltakere fra fredag til lørdag, og opptil 35 deltakere totalt fra lørdag til søndag. På dagtid åpner vi også for besøkende.

Under LAN på hjemmesiden er det link til påmeldingsskjema.

Gratis for betalende medlemmer i OSI E-sport. 150kr for andre.

Det er gratis for alle å komme på besøk!

Ja det kan du! Ta kontakt med “Gami | Thalia” på Discord, så får dere en grei plass.

Det vil bli konkurranser i League of Legends, Counter Strike:Global Offensive, Mario Kart, og en mindre konkurranse som blir annonsert ved lanets start.

Nei! Vi har en mikrobølgeovn og en vannkoker. Av sikkerhetsmessige grunner kan dette kun brukes mellom kl. 09:00 og 23:00. Dersom du har behov for å bruke utstyret utenfor denne tiden, ta kontakt med noen i styret.

Du kan ta med egen stol men ikke sofa.

Det er aktiv brannvakt under hele lanet som tar runder og passer på sikkerheten, og alltid en person som har ansvar for førstehjelp om nødvendig. Det er brannslukkingsapparat og førstehjelpsskrin i lokalet.

OSI E-sport er ikke ansvarlig for noen form for økonomiske tap, direkte eller indirekte knyttet til arrangementet. Forsikring anbefales.

Vi kommer med svar på dette minst en uke før lanet!

PÅMELDING
Program
Regler
FAQ